Logo

 

 

Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu on vuodesta 1993 alkaen toiminut hieronnan ammattilaisia kouluttava oppilaitos. Päätoimialamme ovat urheiluhierojakoulutukset, alan ammatti/erikoisammattitutkintojen vastaanotto sekä oppilashierontojen vastaanottotoiminta.

Yrittäjän oppisopimuskoulutuksena  koulutetun ammatissa toimivan hierojan on mahdollisuus suorittaa hierojan erikoisammattitutkinto. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

  Jos olet alalla toimiva koulutettu hieroja ja sinua kiinnostaa jatkokoulutus    mm. ammattitutkinnon arvioijatehtäviin, valmistavan koulutuksen kouluttajatehtäviin tai  työssäoppimisen ohjaajaksi -> hakeudu mukaan . Koulutus on tarkoitettu suoritettavaksi oman työn ohella.

Koulullamme on hierojan ammattitutkintojen ja erikoisammattitutkintojen vastaanotto-oikeudet. Järjestämiämme tutkintotilaisuuksia pidetään säännöllisesti  ympärä vuoden omassa oppilaitoksessa sekä ammattiin valmistavissa oppilaitoksissa Helsingissä, Turussa, Kauhajoelle ja  Porvoossa.

KOULULLA TOIMII YMPÄRIVUOTINEN OPPILASHIERONTAVASTAANOTTO, JOLLE VOI VARATA HIERONTA-AIKOJA  EDULLISEEN OPPILASHIERONTAAN

  • AJANVARAUS NETIN KAUTTA, PUHELIMITSE TAI SUORAAN OPPILAITOKSESTA
  • hierontoihin myydään myös sarjakortteja, joissa on 20-25%  alennus verrattaessa kertakäyntien hintaan-sarjakortit ovat  voimassa 12 kk lunastuspäivästä