Logo

 

 

Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu on vuodesta 1993 alkaen toiminut hieronnan ammattilaisia kouluttava oppilaitos. Päätoimialamme ovat urheiluhierojakoulutukset, alan ammatti/erikoisammattitutkintojen vastaanotto sekä oppilashierontojen vastaanottotoiminta. 

 

Huom. Tällä hetkellä haemme opiskelijoita ke 7.9.2016 alkavalle päiväkurssille, josta valmistuu koulutettuja hierojia/urheiluhierojia. Kurssimaksuun sisältyy myös tutkinnon suorittamisen kulut. Perehdyt koulutuksen aikana hierontahoitojen lisäksi urheilijan lihashuoltoon ja koulutetun hierojan nivelkäsittelytekniikoihin. kts. koulutuskuvaus.

Osalla valituista mahdollisuus pt-opintoihin.   

 

Yrittäjän oppisopimuskoulutuksena  koulutetun ammatissa toimivan hierojan on mahdollisuus suorittaa hierojan erikoisammattitutkinto. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Koulullamme on hierojan ammattitutkintojen ja erikoisammattitutkintojen vastaanotto-oikeudet. Järjestämiämme tutkintotilaisuuksia pidetään säännöllisesti  ympärä vuoden omassa oppilaitoksessa sekä ammattiin valmistavissa oppilaitoksissa Helsingissä, Turussa, Kauhajoelle ja  Porvoossa.

KOULULLA TOIMII YMPÄRIVUOTINEN OPPILASHIERONTAVASTAANOTTO, JOLLE VOI VARATA HIERONTA-AIKOJA  EDULLISEEN OPPILASHIERONTAAN

  • AJANVARAUS NETIN KAUTTA, PUHELIMITSE TAI SUORAAN OPPILAITOKSESTA
  • hierontoihin myydään myös sarjakortteja, joissa on 20-25%  alennus verrattaessa kertakäyntien hintaan-sarjakortit ovat  voimassa 12 kk lunastuspäivästä